Százdolláros belépőmodell az Umidigitől

Az Umidigi a belépő szintű vadállatnak hívja a most bemutatott A3-at, ami nyilván nem a 28 nanométeres, maximum 1,5 GHz-es MediaTek MT6739-esnek és a 2 GB rendszermemóriának köszönhető. A készülék kialakítása viszont a termékfotók alapján valóban mutatós, az anyaghasználat pedig a prémium szegmenst idézi. A két oldalt 2.5D üveg burkolatot fémkeret fogja össze, az 5,5 hüvelykes légrésmentes HD+ panel pedig az előlap viszonylag nagy százalékát foglalja el 18:9-es képarány mellett.


[+]

Van arcalapú feloldás, de a hátlapra nem csak ujjlenyomat-olvasó került, hanem vertikálisan rendezett dupla kamerarendszer is, ami egy 12 megapixeles, f/2 apertúrájú OmniVision szenzorral és egy 5 megapixeles segédszenzorral dolgozik, szelfizni pedig 8 megapixel felbontásban lehet. A visszafogott méretek ellenére (147,2 x 70,2 x 8,5 mm) van jack csatlakozó, az akkumulátor pedig 3300 mAh kapacitású. Könnyűnek azonban nem neveznénk az A3-at a 186 grammos tömeggel.


[+]

A gyártó szerint a kialakítás mellett a valódi kétkártyás megoldás az Umidigi A3 fő vonzereje, így két nanoSIM használata mellett sem kell lemondani a 16 GB belső tárhely maximum 256 GB-ig való bővíthetőségéről. A készülék módosítatlan Android 8.1-es rendszerrel dolgozik és minden hazai LTE sávot ismer. Az Umidigi webshopjában jelenleg 99,99 dolláros (28 ezer forint) áron rendelhető elő, a csomagban pedig tok és fólia is található.

Az Umidigi kampányában húsz szerencsés egyébként ingyen hozzájuthat az A3-hoz, ennek a részletei ide kattintva tekinthetők meg.

Előzmények

Hirdetés