120 Hz-es kijelzőt kap a Realme GT Neo3

A mintavételezési sebességet 1000 Hz-ig tudja feltolni a készülék.

Egyre közelebb kerülünk a március 22-i Realme GT Neo3 bemutatóhoz. A készülék hátlapját láttuk már, a Le Mans kiadásról a gyártó osztott meg fotókat. Tudjuk azt is, hogy a Dimensity 8100 hajtja majd a telefont, ahogy az is a Realme által közzétett adat, hogy 150 wattos vezetékes töltésre lesz képes a telefon, aminek használata közben gőzkamrás hűtőrendszert tartja majd hűvösen a házat. Az akkumulátor gyorstöltése kapcsán a cég ígéretei pedig a következők: 5 perc alatt lehet 0%-ról 50%-ra tölteni a két részre osztott telepet, mely 1600 töltési ciklust követően eredeti kapacitásának minimum 80%-át meg fogja tartani.

 

Az sem újdonság, hogy LPDDR5-ös memóriát és UFS 3.1-es tárhelyet használ majd a telefon, a kijelzőről azonban eddig nem sok szó esett. A TENAA adatbázisából előkerültek szerint FHD+ AMOLED panel lesz a GT Neo3-ban, aminek átmérője 6,7 hüvelyk, alatta pedig az ujjlenyomat-leolvasó bújik majd meg. A Weibo-csatornáin a márka most megosztott két (három) új információt a készülékről: a panel frissítése 120 Hz lesz, a mintavételezési sebesség pedig 1000 Hz-ig emelkedhet. A zárójeles harmadik információ, hogy felül 2,37 milliméteres, oldalt 1,48 milliméteres szélességű keret fogja majd közre a megjelenítőt, amibe felül-középen ütöttek lyukat az előlapi kamerának a beszédhangszóró alatt.

A gyártó Weibóra feltöltött képei az új telefon kijelzője kapcsán.A gyártó Weibóra feltöltött képei az új telefon kijelzője kapcsán. A gyártó Weibóra feltöltött képei az új telefon kijelzője kapcsán. (forrás: Weibo) [+]

A telefon kínai premierjét március 22-én, helyi idő szerint 14, magyar idő szerint 7 órától tartják. A készülék elődjéhez hasonlóan kicsit később, de borítékolható, hogy érkezik a nemzetközi kínálatba is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés