120 Hz-re vált a OnePlus 8T

Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

Borzasztóan drága lett a 120 Hz-es QHD+ AMOLED panelt kínáló OnePlus 8 Pro, ezért szerkesztőségileg arra jutottunk, hogy a sima 8-as jobb vétel 90 Hz-es FHD+ megjelenítőjével. Aztán jött a Nord, amely lényegesen olcsóbban hozta el a jó rendszersebességet, az 5G modemet, a mutatós küllemet és az előnyös üzemidőt, úgyhogy meglett az ajánlott plecsni, ám ezzel még nem értünk az idei OnePlus készülékek végére.


Nem kell túl sokat változtatni a OnePlus 8-on, hogy kívánatos legyen [+]

A Snapdragon 865-tel elstartolt 8-as széria ráncfelvarrása 865+-ra vált az Android Central értesülései szerint, és a OnePlus 8T 120 Hz-re tornázza fel a képfrissítést. A 6,55"-es képátló és a 48 megapixeles hátlapi főkamera állítólag marad, viszont a szenzor előnyére változik. A hátlapi szettet 16 megapixeles ultraszéles, 5 megapixeles makró és 2 megapixeles portréegység egészítheti ki.

A forrásoldal megerősíti az épp utolsó simítások alatt álló OxygenOS 11 rendszerköntöst, Android 11-es alapokon, a friss széria pedig „hamarosan” bemutatkozhat – igaz, hivatalosan még az Android 11 sem indult útjára a Google részéről. A méretben és formában változatlan OnePlus 8T 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval nyithat.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • A Pixelek után ezekre a mobilokra érkezik az Android 11 béta

    A korai fejlesztői rendszerváltozatok után elindult béta programot egyelőre elég kevés márka támogatja – közülük három BBK-s, egy pedig nálunk is roppant népszerű.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

  • OnePlus 8 - újrahasznosítva

    Az 5G modem és az új hardver üdvözölendő, ám amíg a 8 Pro szintet ugrik felfele, a sima főként tavalyi receptből dolgozik.

Hirdetés