15%-kal jobban fogy a Galaxy S8, mint az elődje

Remek előrendelési mutatókkal és tesztelői, felhasználói visszajelzésekkel indított a Samsung Galaxy S8 és az S8+, aztán az elmúlt hetekben már olyan híreket lehetett hallani, hogy alábbhagyott a lendület, sőt: az első két hónapban annyi se fogyott a párosból (9,8 millió), mint az S7 duóból (12 millió). Az okok között a The Investor forrásai a telített piacot és az erős ázsiai konkurenciát nevezték meg.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
A Samsung szerint jobban fogy az S8 páros, mint elődje [+]

A Samsung mobilvezére, DJ Koh ugyanakkor tisztázta egy tajpeji konferencián: jobban fogy a 2017-es széria, mint a 2016-os, nagyjából 15%-kal. A gyártó azt is megjegyezte, hogy az Infinity Displayjel szerelt idei mobilok nem kerültek piacra egyszerre a világ összes régiójában, ami kihatott a kezdeti mutatókra, az év hátralévő részében mindenesetre előnyös értékesítési számokra van kilátás.

A legfrissebb Note8 renderkép
A Note 8 garantálhatja a Galaxy eladások előnyös mutatói az ünnepi időszakban (forrás: Ice Universe) [+]

Természetesen az év vége előtt befut még a Galaxy Note8, ami visszafoghatja az S8 eladási számait, ám megdobhatja a Galaxy csúcsmodellkét. Pletykaszinten emellett szóba került az esetleges S8 Mini érkezése Snapdragon 840-es SoC-vel, illetve hamarosan befuthat az ütésálló S8 Acitve is, igaz, limitált elérhetőséggel.

Előzmények

  • Újabb S8 Active-bizonyíték érkezett

    Az Amazonon már egy tartozék is felbukkant a bemutatás előtt álló mobilhoz, ami hagyományos S8 és S8+ termékekkel nem kompatibilis.

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés