200 milliónál jár a Redmi Note-széria

Döbbenetesen nagy példányszámban került forgalomba a Xiaomi egyik legjobb ár/érték arányú mobilszériája.

2014-ben, azaz 7 éve indult el a Xiaomi egyik legsikeresebb szériája. A Redmi Note-okat akkoriban a phone és a tablet szavak kereszteződéseként phabletnek hívtuk, hiszen jelentősen magasabbak, és főleg szélesebbek voltak az akkori okostelefonok átlagánál, kijelzőméretük pedig komolyabb tartalomfogyasztásra, kényelmes gépelésre tették őket alkalmassá. Azóta nagyot változott az iparág, a Redmi Note-ok méretei abszolút belesimultak a mobilos átlagba, az aktuális ár/érték bajnok Redmi Note 10 már egyáltalán nem extrém méretű készülék, sőt.


Nagyban hozzájárult ehhez a sikerhez a tavalyi Redmi Note 9-család [+]

A kínai gyártó friss bejelentése szerint hamarosan érkezik egy új termék Redmi Note 10-szériába, és ami talán ennél is érdekesebb, a teljes Redmi Note-széria már 200 millió feletti leszállított példányszámnál jár. Ennél talán még eggyel érdekesebb, hogy a tavalyi Redmi Note 9-széria adja a 7 évnyi termés több mint 20%-át, hiszen 45,2 milliónál jár világszerte.

Előzmények

  • Redmi Note 10 - nem fizetsz rá, nem fizetsz vele

    Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.

  • Redmi Note 9S - filléreken múlik

    Szerencsére a Redmi márkajelzést viselő Xiaomi telefonok nem drágultak meg, a Note 9S az elődökhöz hasonlóan a kategória egyik legjobb vétele, de nem hibátlan.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Hirdetés