Hirdetés

2016-ra jöhetnek az összehajtható telefonok

A Samsung és az LG is igyekszik felhasználni a rendelkezésre álló technológiát, aminek eredménye volt például a hajlított kijelzővel szerelt G Flex, vagy a frissen bemutatásra kerülő Galaxy S6 edge. A történet persze itt még nem ér majd véget, hiszen a dél-koreai vállalatok képviselői a Business Koreának beszéltek a jövőbeli vívmányokról. Az LG-nél az átlátszó megjelenítőket emelték ki, ami kitűnő választás lenne majd az autógyártásban, a repülésnél, vagy a luxuskocsiknál is.

A Samsungnál kicsit másfelé terelnék a dolgokat, ők a hajtogatható kijelzővel szerelt okostelefonokra koncentrálnak inkább, amiknek a gyártása akár már 2016-ban megkezdődhetne. A vállalatnál már prototípusokat is készítettek, és természetesen nem csak mobiloknál, hanem a tableteknél is hasznosíthatnák majd ezt a megoldást. A Samsung nem először süti el ezt a "következő évben már jöhetnek" szöveget, szóval meglátjuk majd, hogy az LG vagy az ő elképzeléseikből mikor és mi fog megvalósulni.

Előzmények

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

  • Samsung Galaxy A5 - fém test, fém lélek

    A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.

  • Samsung Galaxy Mega 2 - sodrófával nyújtva

    Mai tesztalanyunk a középkategóriában vetné meg a lábát, a 6 hüvelykes kijelző phabletek között üdvözítő, ám az Exynos 4415 SoC és a viszonylag magas ár már nem annyira.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés