22 ezer milliamperóra csak elég lesz...

Igaz, hogy a Doogee V Max 2,73 cm vastag, de másfél hétig nem igényel töltést teljeskörű, normál használat mellett sem.

A Doogee rekordot fog dönteni a V Max 22 ezer milliamperórás telepével és egyébként papíron a körítés sem hangzik rosszul. A készülék elvileg 6-10 napot bír majd töltés nélkül normál használat mellett, beszélgetésre 100 óra áll rendelkezésre, a fiókban 64 napig hajlandó várakozni, végkimerülés esetén pedig 33 wattos teljesítménnyel tölthetünk bele életet. A dimenziókat egyelőre nem ismerjük, csak annyit árult el a gyártó, hogy a V Max 27,3 milliméter vastag lesz, amihez minden bizonnyal számottevő tömeg társul majd.

A készülék a Vertu dizájnját idézi, a hátlap bőrszerű textúrát kap, a kasztni pedig MIL-STD 810H és IP68/69 minősítést. Az ujjlenyomat-olvasót oldalt kell keresni, a szemközti élen pedig rendelkezésre áll egy konfigurálható fizikai akciógomb. A strapabíró kialakításba az arany, ezüst vagy klasszikus fekete fém részek próbálnak némi eleganciát vinni.

A hardvert a MediaTek szállítja a Dimensity 1080-as szériából 12 GB operatív memóriával, a 256 GB, UFS 3.1-es bővíthető belső tárhelyből ezt további 6 GB-tal tudja megtoldani. A 32 megapixeles szelfikamera egy 6,58 hüvelykes, 120 Hz-es IPS panelbe lyukad, a hátlapon pedig egy 108 megapixeles Samsung S5KHM2SP03 szenzor látja el a főkamera szerepét, amit egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű, autofókuszos egység és egy 20 megapixeles Sony IMX350 Night Vision éjjellátó kamera kísér. A kamerasziget két oldalán két LED segédfény és két infra fogja közre a szenzorokat.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mennyi pénzért kínálja majd a gyártó a jövő hónapban bemutatkozó, brutális méretű teleppel szerelt eszközt, illetve milyen további extrákat fog majd felfedni a hivatalos termékoldal az NFC-n és a Hi-Res Audio minősítésű hangszórón kívül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés