3 perc alatt elkapkodták a Xiaomi újdonságát

A Xiaomit egyre kevesebb felhasználónak kell bemutatni. A nagyjából négy éve piacon lévő vállalat az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a világon, jelenleg már több tízmilliárd dollárra taksálják értéküket. Idén a szakértők ugyan sokan némi visszaesés várnak a növekedés ütemét illetően, ám úgy tűnik, ez egyelőre még nem fog beökvetkezni. Két héttel ezelőtt ugyanis lehullott a lepel a két új phabletről, melyek a Mi Note és a Mi Note Pro elnevezéseket kapták. Ugyan az erősebb felszereltségű készülék még nem kapható, a "sima" változat már ma a boltok polcaira került Kínában.

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Note

A phablet annyira keresett volt, hogy mindössze három perc kellett ahhoz, hogy az első készlet kiürüljön. Persze a kínai vállalat megint nem közölte, hogy ez pontosan mennyi készüléket ölel fel, így nehéz megítélni, hogy ez mennyire nagyszerű eredmény. Az mindenesetre biztató, hogy a Xiaomi szerint 220 millióan érdeklődtek az új eszközökkel kapcsolatban, szóval eladások tekintetében biztos nem lesz gond a közeljövőben. A következő szállítmány február 3-án érkezik, a Mi Note Pro pedig márciusban válik elérhetővé, utána jön majd csak az igazi sikertörténet, ugyanis utóbbi igen kellemes áron kínál kíváló hardveres felhozatalt, még ha a pozitív sztori egyelőre csak Kínára vonatkozik.

Előzmények

  • 15 millió Mi Note fogyhat idén

    Szakértői becslések szerint tarolhat a piacon a Xiaomi két új csúcskategóriás phabletje, és már most, az előjegyzési fázisban óriási irántuk az érdeklődés.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

Hirdetés