4K videót is vesz majd a BlackBerry Priv

Hirdetés

A BlackBerrynél már megerősítették, hogy a korábban csak Venice kódnéven emlegetett csúcskészülék végül Priv néven kerül forgalomba. A mobil működését már maga a vezérigazgató is demonstrálta (legalábbis próbálta) egy videóban, de már több információ is napvilágott látott a kicsúsztatható QWERTY gombsorral rendelkező eszközzel kapcsolatban.

64 bites processzor, Snapdragon 808 SoC
64 bites processzor, Snapdragon 808 SoC [+]

Az N4BB most újabb képeket közölt, melyen jól látható, hogy 64 bites processzorral rendelkezik a Priv, ami nem nagy meglepetés, hiszen már korábban is szinte biztos volt, hogy a kanadai vállalat a Snapdragon 808 lapkára voksolt, a hatmagos processzor például az LG zászlóshajójában is kiválóan teljesít.

Akár 4K-ban is videózhatunk majd a Privvel
Akár 4K-ban is videózhatunk majd a Privvel [+]

Az internetre feltöltött másik kép a 18 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott Schneider-Kreuznach kamera képességeit méltatja, hiszen a telefon akár 4K felbontásban is képes lesz videókat rögzíteni, méghozzá 30 képkocka/másodperc sebességgel, a 60 fps pedig 1080p-ben és 720p-ben áll majd rendelkezésre.

Biztonságunkra ügyel a BB Safeguard
Biztonságunkra ügyel a BB Safeguard [+]

A Privre egy külön szoftvert is telepít majd a vállalat, ami a BB Safeguard névre hallgat, és célja, hogy a rendszer biztonságának státuszáról információt nyújtson, illetve arról is adatokat közöl, hogy a feltelepített programok mennyi veszélyt rejtenek magukban. A Priv egyértelműen a felső kategóriát célozza meg, hiszen az előbb leírtak mellett 5,4 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os tárhellyel és microSD foglalattal hívja majd fel magára a figyelmet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés