5G-s lehet a következő Galaxy A

Az A90 nemcsak a népes széria legkomolyabb modellje lehet, ez hozhatja el a családba és a felső-középkategóriába az ötödik generációs telekommunikációt.

Szó volt korábban a motorikus kamerarendszerrel tippelt Samsung Galaxy A90-ről, aztán ezzel (és jack port nélkül) az A80 mutatkozott be. A SamMobile ugyanakkor úgy tudja: továbbra is készül az A90, sőt: ez lehet az első mobil a sorozatban, amelyik az otthoni, azaz a koreai piacon 5G modemmel kerül a polcokra. Nem kizárható egyébként, hogy a megfelelő megkülönböztetés miatt az SM-A908N néven készülő phablet végül más terméknevet kap, mindenesetre nem csak a modem jelenti a pletykák zaftos részét.

Korábban a Galaxy A90-et emlegették motorikus kamerával, aztán ilyet az A80 kapott (fent)
Korábban a Galaxy A90-et emlegették motorikus kamerával, aztán ilyet az A80 kapott (fent)

Szó esett a 45 wattos szupergyors töltésről, ami majdnem ráduplázna a Samsung mobilok jelenlegi leggyorsabbikára, a 25 wattosra. Ugyanez az adapter és kapcsolódó technológia bukkanhat fel a Note10 családban, bár más forrás csak 25 wattosról beszél az utóbbi esetében. Az A90-re visszatérve: a készülék hátul 32 megapixeles főkamerát viselhet 8 megapixeles segéddel és egy ismeretlen funkciójú harmadikkal. Azt nem tudja megmondani a SamMobile, hogy lesz-e motorikus rendszer a telefonon, illetve azt sem, hogy mikor lehet a premierje.

Azóta történt

  • Csúcslapkával várják a Galaxy A90-et

    Snapdragon 855-tel, 5G modemmel és különleges optikai képstabilizátorral futhat be az egyre többször emlegetett Samsung mobil, sőt: mobilpáros, ami akár az új Galaxy R széria nyitánya is lehet.

  • Középkategóriába száműzhetik a motorikus kamerát

    A legtöbb 2020-as csúcskészülék noccsal vagy kameralukkal mutatkozott be – egy renderkép alapján a Samsung is inkább a Galaxy A szériába szánja a mechanikus rendszert.

Hirdetés