6,4 hüvelykes Xiaomi érkezhet a közeljövőben

A Xiaomi nemrég egy online szavazást hirdetett a felhasználók körében, akiknek arról kellett nyilatkozniuk, hogy mi legyen a következő Xiaomi phablet neve. Négy alternatíva került szóba: Xiaomi Pro, Xiaomi Plus, Xiaomi Big és Xiaomi Max. A szavazatok döntő többségét ez utóbbi vitte el, körülbelül 250 000 felhasználóból 116 294 kattintott rá. Így tehát valószínű, hogy Xiaomi Max lesz az óriásmobil neve, ehhez hűen pedig 6,4 hüvelykes kijelző kerül az előlapjára.

6,4 hüvelykes Xiaomi érkezhet a közeljövőben
[+]

Ha a képen valóban az újdonság végleges előlapja szerepel, akkor az ujjlenyomat-olvasó jó eséllyel hátra kerül, az oldalsó kávák pedig elég keskenyek lesznek. A pletykák alapján a Mi 5-höz hasonlóan a Max is Qualcomm Snapdragon 820 lapkát kap, több információt azonban nem tudunk róla. A megjelenés időpontjáról még nem lehet sokat tudni, de állítólag május folyamán történik meg a bemutató.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Eddig 14,4 millióan jegyezték elő a Xiaomi Mi 5-öt

    Az értékesítés Kínában holnap indul, ám kicsi az esélye, hogy minden igényt azonnal ki tudjanak elégíteni. A prémium, kerámia hátlapos változat csak később lesz elérhető.

  • Ugróköteles előzetest kapott a Xiaomi Mi 5

    A jövő héten bemutatkozó csúcsmobil sebességét hivatott demonstrálni a reklámvideó, amely nem árul el sokat a készülékről, néhány kiszivárgott diakép viszont annál többet.

Hirdetés