8/256 GB-os lesz a OnePlus 6 csúcsvariációja

Snapdragon 845-tel, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval is elérhető lesz a OnePlus 6, írja Pete Lau a gyártó fórumán, tehermentes sebességet üldözve címmel. Ez immáron a sokadik információ a közelgő csúcsmobilról, amit a OnePlus hivatalosan elárult – meg lett erősítve például a képernyőbe betüremkedő notch.

Ennyit mutatott meg a OnePlus 6-ból a gyártó. Sokaknak elég is
A OnePlus 6 részlete a gyártó által közzétett renderképen (forrás: The Verge) [+]

Lau megjegyzi, hogy bár roppant komoly potenciál lakozik a mai okostelefonokban, a közösségi média dominanciája, az előre telepített alkalmazások áradata és a felesleges lehetőségek hada zavaró tud lenni a zsebkészülékek használata közben. Éppen ezért a OnePlusnak van egy Team FSE (gyors, stabil és hatékony) elnevezésű csapata, amely a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb felület megalkotásáért felelős. Az továbbra sem hivatalos, hogy a többszörösen megnevezett OnePlus 6 mikor érkezik, Lau mindenesetre az olyan multiplayer játékok esetében is gördülékeny teljesítményt ígér, mint a PUBG.


Egy meg nem erősített, 3T-t idéző OnePlus 6 renderkép [+]

Az OxygenOS felület sebességének a kulcsa az olyan extra funkciók kihagyása, amelyek éppen a több ígérete miatt nyújtanak kevesebbet a mindennapos teljesítményben, felesleges szoftverek helyett ezért a UI inkább opcionális gesztusfunkciókat kínál. Arra már a PhoneArena tippel, hogy a 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet ezúttal sem fog kimaradni, plusz az egyre gyakoribb OnePlus 6 információmorzsák alapján úgy véli, a phablet akár ebben a hónapban befuthat.

Azóta történt

  • Ennyibe kerülhet a OnePlus 6

    Az új előzetes mellett feltételezett árak, renderek és egy valódi fotó is kiszivárgott a OnePlus új csúcsmodelljéről.

Előzmények

Hirdetés