A belépőszintet is beszínezi a Motorola

A Moto G04 és a Moto G24 is Pantone színekben villog, köztük a 2024-es év színének számító barackpehely árnyalatban.

Egységesebb dizájn és merészebb színek érkeznek a Motorola 2024-es kínálatában az olcsóbb szegmensbe is. A Moto G04, a Moto G24, a Moto G24 Power és a Moto G34 ugyan még bemutatásra vár, de képeken már több modellt is megnézhetünk, illetve valamennyi információt a telefonok kínálta képalkotókról is megtudhatunk. A Moto G04 például a legolcsóbb tagként nem dobálózik nagy számokkal a kamerában, egy darab 16 megapixeles szenzort és egy LED villanót kínál majd a hátlapon.

Motorola Moto G04Motorola Moto G04Motorola Moto G04Motorola Moto G04Motorola Moto G04Motorola Moto G04 Motorola Moto G04 (forrás: My Smart Price) [+]

A drágább Moto G24-es modellek ezzel szemben már 50 megapixeles felbontású kameraszenzorral dolgoznak majd és 4:1-es pixelösszevonás után 12,5 megapixeles fotókat lőnek. Itt már adott lesz egy kiegészítő szenzor is a hátlapon, ennek felbontása és feladatköre egyelőre ismeretlen. A hardver viszont a Geekbench-nek köszönhetően nem teljesen az: MediaTek Helio G85-tel, 8 GB RAM-mal és Android 14-es rendszerrel járta meg a tesztet a Moto G24 egyszálas teljesítményben 407 pontot, a többszálas teszten 1399 pontot szerezve.

Motorola Moto G24 PowerMotorola Moto G24 PowerMotorola Moto G24 PowerMotorola Moto G24 PowerMotorola Moto G24 Power Motorola Moto G24 Power (forrás: GSMArena) [+]

Egységes a sík kijelző, a kijelzőbe lyukasztott előlapi kamera és a kamerák hátlapi elrendezése, valamint a keret oldalába épített ujjlenyomat-leolvasó a bekapcsoló gombban. A bal oldalon található a SIM-tálca, lehetséges hellyel microSD-nek tárhelybővítésre, és a G04-en marad a 3,5 mm-es csatlakozó is Dolby Atmos támogatással. A színeket viszont igen, a Motorola a G-szériában az olcsóbb modellekhez is merész árnyalatokkal nyúl 2024-re: a Moto G24-et a fekete mellett zöld és rózsaszín hátlappal és kerettel, a Moto G24 Powert ezüstös kékben és szürkében, a Moto G04-et pedig zöldben, kékben és a narancssárgás árnyalatú barackpehely színben kínálják majd. Utóbbi az év színe egyébként 2024-re, így a Pantone együttműködés keretein belül több Motorola mobil is magára ölti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés