A COVID-19 ellen dolgozik a Product(RED) is

Az Apple piros termékeinek megvásárlásával előreláthatólag június 30-ig a járvány elleni védekezést támogatjuk.

14 éve kötött partnerséget az Apple a HIV és az AIDS ellen évek óta küzdő (RED) szervezettel, ennyi idő alatt közel 250 millió dollárnyi adományt gyűjtöttek össze a betegség terjedésének megállítására, most, a COVID-19 helyzet miatt azonban még nehezebb a helyzetük. Így aztán mostantól a (RED) kezdeményezés partnereként az Apple június 30-ig a (PRODUCT)RED termékek eladásából a támogatásra fordítható bevételek 100%‑ával a Global Fund alapítvány COVID-19-válság leküzdésére irányuló erőfeszítéseit támogatja.


Nálunk az iPhone SE (2020) járt ilyen pirosban [+]

Az alapítvány az Apple honlapja alapján a járvány által legjobban veszélyeztetett egészségügyi ellátórendszerek számára nyújt nélkülözhetetlen segítséget, egyúttal lehetővé téve a HIV/AIDS elleni küzdelemhez kapcsolódó életmentő programok további működését Afrika szubszaharai térségében.


(forrás: RED.org) [+]

Mobilok közül az iPhone 12, 12 mini, 11, XR és SE (2020)-ból létezik Product(RED) változat, a Pro és Pro Max felhasználók piros színű bőrtokokból válogathatnak, de elérhető még Apple Watch Series 6, ahhoz tartozó mindenféle pánt, továbbá iPod Touch és Beats Solo 3 is, ráadásul december 7-ig még az Apple Pay-fizetés is extra adományt jelent az oldalon. A RED oldalán persze közvetlenül is lehet támogatni a célkitűzést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés