A Forerunner 745 megmondja, mikor eddz

A Garmin triatlonra szakosodott sportórája nem csak követi, javasolja is a testmozgásokat.

Egyszerűtől a mindentudóig és sportkütyütől a divatkellékig sokféle órája van a Garminnak, és mivel a márka a testmozgásra szakosodott, akadnak egészen specifikus funkciójú sorozatok. A Garmin 745 a triatlonra fókuszál, ami azt is jelenti, hogy a 43,8 x 43,8 x 13,3 milliméteres és 47 grammon középnagynak mondható kellék 5 ATM ráta szerint vízálló, ami szükséges, ha vízbe csobbanunk vele.


[+]

A szálerősített polimer váz 1,2"-es, transzflektív MIP panelt rejt 240 x 240 pixel felbontáson, amit Gorilla Glass DX üveg véd az ütődésektől és a karcoktól. A pulzoximéterrel ellátott optikai pulzusmérő víz alatt is működik, persze mellpánttal és egyéb Garmin kütyükkel is összedolgozik, ha ilyesmit vásárolunk. Odakint a GPS/GLONASS/Galileo műholdak segítenek a pozicionálásban és a pontos útvonal követésben, igaz: ez a kellék Garmin térképekkel nem rendelkezik.

A szokásos edzéskövetés és elemzés mellett a (nem csak) triatlonos óra az edzésállapot és a terhelés alapján javasol futás és kerékpáros mozgásformákat az optimális forma elérésére, és persze megkapjuk a VO2Max értékeket, a javasolt regenerálódási időt és a prognosztizált futóidőket 5 km-es szakasztól a maratonig.


[+]

Megvan a Bluetooth chip és a WiFi modem, a zenelejátszás, nyilván elérhető egy rakás óralap, nem hiányzik a giroszkóp, a gyorsulásmérő, a barometrikus magasságmérő, sem pedig a Garmin Pay órafizetés. A Garmin Magyarország a Forerunner 745-öt vörös, fekete, türkizkék és fehér színben forgalmazza, méghozzá 180 ezer forintos áron.

Előzmények

Hirdetés