A G6-nak is jól áll a meztelenkedés

Nem is tudom megmondani, hogy hány éve volt először trend a különféle elektronikai eszközök és számítógépek esetében az áttetsző vagy átlátszó burkolat használata. Az viszont tény és való, hogy a geekek körében egyfajta lelki nyugalmat (vagy épp izgalmat?) jelentett, hogy használat közben látni: mi dolgozik egy-egy kütyü belsejében. Zack, a JerryRigEverything csatorna üzemeltetője is ilyen egyén, és a minap a Galaxy S8 hátlapját már megszabadította festésétől, hogy rá lehessen látni a védőüveg alatti komponensekre.

Most a G6 a soros, és a két kávamentes koreai ketyere közül kétségtelenül az ipari dizájnelveket követő LG-variációnak áll jobban a hátlapi csupaszítás. Persze a festett hátlappal is mutatós ez az oldal, a határozott oldalélek pedig a fogás biztonságát növelik. Mint mindig, a gyártó által rögzített és nem leemelhető hátlap leoperálását senkinek sem javasoljuk (Zacknek is meggyűlt az S8-cal a baja), hiszen az ilyesfajta beavatkozás azonnali garanciavesztéssel jár. A bátor lelkű barkácsokat ugyanakkor ez sem tántoríthatja el, lásd a fenti videót. Zack itt is a lehető legtöbb komponenst láthatóvá szerette volna tenni, így a G6 esetében is megszabadult a vezetékmentes töltő elemeitől. Mit gondolnak Olvasóink, jól áll egy mai csúcsmobilnak a csupasz borítás, avagy érdemes az eredeti küllemnél maradni?

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at

    A viszonylag kontrollált minőségtesztjeiről ismert YouTube csatorna a Galaxy S8-at is véső-, öngyújtóláng és hajlításteszt alá vetette.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Kipróbáltuk az LG G6 prototípusát

    A hangsúlyozottan nem végleges készüléket egy hete használjuk, méregettük, fotóztunk vele, és ezek alapján megpróbáljuk kitalálni, a végleges mennyire lesz népszerű.

Hirdetés