A Galaxy Watch Active is új felhasználói felülettel várható

Sajnos a lünettától tényleg el kell búcsúzni a Samsung Galaxy Watch Active esetében, viszont így az egész szerkezet kisebb és kompaktabb lesz, ami elsősorban a hölgy vásárlóknak lehet jó hír. A rendszernavigáció, tekerőgyűrű hiányában gesztus alapú lesz, amit a két hardveres gomb egészít ki. A 91mobiles képanyaga valószínűleg hiteles volt, a felhasználói felületet bemutató képek is megerősítik a minimalista, lünetta nélküli fém tokozást.


[+]

A felhasználói felület igazodik a Samsung új rendszerének megjelenéséhez, főleg egyszerű menürendszerrel és sötét témákkal, amit a 236 mAh-s akkumulátor is megköszönhet. Főleg, hogy az 1,1 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású panel AMOLED. Állítólag az úszást is megengedő mértékű vízállóság is marad.


[+]

Hardveresen a kétmagos Exynos 9110 a lényeg 768 MB rendszermemóriával és 4 GB belső tárhellyel, WiFi, 4.2-es Bluetooth, NFC és GPS is lesz a szerkezetben. A továbbfejlesztett aktivitásérzékelés több tevékenységet fog felismerni automatikusan, miközben opcionálisan folyamatos pulzusmérés is lehetséges. A Galaxy Watch Active várhatóan február 20-án mutatkozik be az S10-es széria mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés