A Galaxy Z Fold5 modelljei sem maradtak fotózás nélkül

Feketében és fehérben, kinyitva és becsukva is megnézhetjük az új Samsung készüléket.

Kevesebb, mint két hét maradt hátra a Samsung 2023-as nyári Unpacked bemutatójáig, melyen a főszerepet a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 játssza majd. A kagylómobil Flipről több minden kiszivárgott már, a Foldból kevesebbet lehetett látni, de hála az Ice Universe-nek, most négy fénykép került fel az internetre a könyvként kinyitható okostelefonról is. Ezen látszik, hogy minimális a formai változás az előző generációhoz képest, már ami a kamerák elrendezését illeti, hisz egyedül a LED villanó került látványosabban arrébb. A telefon viszont szélesebbnek tűnik kicsit, ami azt jelenti, hogy kényelmesebben használható lesz egy kézzel is.

A Galaxy Z Fold5 modelljeiA Galaxy Z Fold5 modelljei A Galaxy Z Fold5 modelljei [+]

A Samsung állítólag új fejlesztésű vízcsepp formájú zsanért használ majd, de a dummy modellekről készült fényképek alapján ez sem tünteti majd el a belső kijelzőről a gyűrődést a zsanér csíkjában. Bár a keret nem látszik teljes egészében a fényképeken, az eddigi pletykák alapján megmarad az S Pen támogatása, de a telefonban továbbra sem kap helyet az érintőceruza.

Úgy tűnik, kinyitott állapotban megmarad a gyűrődés a kijelzőn a zsanér felett, hiába az új mechanikaÚgy tűnik, kinyitott állapotban megmarad a gyűrődés a kijelzőn a zsanér felett, hiába az új mechanika Úgy tűnik, kinyitott állapotban megmarad a gyűrődés a kijelzőn a zsanér felett, hiába az új mechanika [+]

Hardver terén Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy áll a pletykákban, kamerák terén pedig a Samsung saját 50 megapixeles ISOCELL GN3 szenzoráról szóltak a pletykák, ezt a Z Fold4-ben is használat már a koreai gyártó. A ház mérete a pletykák alapján kinyitott állapotban 154,9 x 129,9 x 6,1 milliméter lesz, összecsukva pedig 154,9 x 67,1 x 13,4 milliméteres lesz az elődjénél 9 grammal könnyebb (254 grammos) telefon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés