A GFXBench-nél járt a „LeEco Le2"

Talán mégsem lesz olyan sokáig exkluzív a Meizu részére a MediaTek Helio X25? Lehetséges, hiszen a GFXBench adatbázisában egy olyan LeEco (korábban LeTV, a dolog miértje ide kattintva, a videointerjúnkban érhető el) készülék bukkant fel, amit ezzel a lapkával párosítottak össze. A jól ismert program elsődlegesen a Mali-T880 IGP grafikai teljesítményét vizsgálja (ugyanez található a Galaxy S7-ben is, csak ott tizenkét mag dolgozik), az eredmények Full HD felbontás mellett nem rosszak, ugyanakkor sokkal jobbak is lehetnének: részletes eredmények erre a linkre klikkelve jelennek meg.

A GFXBench-nél járt a „LeEco Le2
[+]

A Le 1s utódjának szánt „Le 2 (X620)" állítólag egy 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott phablet lesz Full HD megjelenítéssel, 3 gigabájt RAM-mal, 32 gigabájtos belső tárolóval, tízmagos processzorral, 16 megapixeles, 4K videózásra képes hátlapi és 8 megapixeles, 1080p-ben videózó előlapi kamerával, illetve USB Type-C csatlakozóval. A gyártó április 20-án tart egy sajtóeseményt, itt akár a „Le 2"-ről is lehullhat a lepel.

Előzmények

  • Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

    A LeEco (korábbi LeTV) mindössze második éve van jelen az okostelefon piacon, máris népes tábor várja a tavaly Le 1 és Le 1s folytatását, amelynek állítólagos fotói most kiszivárogtak.

  • MWC 2016: A LeEco ugródeszkának használná Amerikát

    Megszólaltattuk az idehaza a mobiltelefonjairól ismert LeEco (korábbi LeTV) közösségi médiaigazgatóját, Will Parkot.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés