A hajlítható Motorola Razr doboza is baromi menő lehet

A kiszivárgott képek elég hivatalosnak tűnnek, a hitelességük firtatása helyett pedig inkább szurkolni érdemes, hogy a mobil és csomagolása valóban így nézzen ki.

Először vad pletykának tűnt, aztán egyre több információ kiderült a hagyományos kagylótelefont és a hajlítható kijelzőt ötvöző Motorola Razr 2019 okostelefonról, vagy legalábbis koncepcióról.


(forrás: SlashLeaks)

A nyitott állapotban 6,2-es, 22:9 arányon roppant hosszúkás megjelenítő végül is életképes modernizációjának tűnik a soha meg nem szűnő flipes mobiloknak, a dizájn pedig elég ígéretes.


(forrás: SlashLeaks) [+]

Pontosabban a dizájnok: amennyiben a SlashLeaks renderképei hitelesek (és ezt nem áll módunkban ellenőrizni), a csomagolásra sem lehet majd panasz. Sőt: az meglehetősen kreatívnak tűnik.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A háromszög alakú, hosszanti oldalon kihajtható doboz igencsak dizájnosan rejtheti a töltőt, a mikrofonos fülest, az USB-C kábelt, a leírásokat és úgy tűnik: az USB-C - jack átalakítót, tehát a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenetről alighanem le kell mondani.


(forrás: SlashLeaks) [+]

A csúcskategóriás hardverről úgyszintén: mostanában a Snapdragon 710 mobilplatformot emlegetik a hajlítható kijelző mögött a gépházban, persze a Motorola Razr (2019) nem hardverben tervez vásárlókat szerezni. Már ha valóban létezik.

Azóta történt

Hirdetés