Hirdetés

A Haylou Bluetooth füleseket akciózza épp a Tomtop

A GT5 sokban hasonlít a GT3-ra, de több ponton fejlődött, most pedig épp elég olcsó a Tomtopnál mindkettő.

A Haylou GT3 headsetet már volt alkalmunk kipróbálni és arra jutottunk, hogy árfekvéséhez képest kifejezetten korrekt eszköz. A GT5 a Haylou újabb modellje, nyilván sokban hasonlít a GT3-hoz, de azért bőven akadnak eltérések. A töltőtok 20 mAh-val kisebb akkumulátort rejt (de így is 580 mAh-s), viszont nagy és fontos változás, hogy már vezeték nélkül is tölthető, ennek hiányában továbbra is Type-C kábelre tudjuk rádugni.


Haylou GT3 [+]

Változott a fülbe illeszthető egységek kialakítása is, a GT3 hosszúkásabb kialakítását egy jóval kompaktabb megoldás váltja, amely viselésérzékeléssel is rendelkezik, illetve a fülből kifelé látszó részeken egy érintésérzékeny felület is helyet kapott a zenelejátszó és a hívások kezelésének érdekében. A GT5 már ismeri az AAC kodeket, elvileg javult a késleltetés is mintegy 30%-ot, viszont nincs hivatalos cseppállósági minősítés, noha a GT3-nál adott az IP4X certifikáció.

Haylou GT5
Haylou GT5 [+]

A hangminőség a technikai paraméterek ismeretében körülbelül ugyanazt a szintet képviseli, maguk a hangkeltők valószínűleg ugyanolyanok, ahogyan a zajszűrés is hasonlóképp működik. Mindkét termék az 5.0-s Bluetooth szabványt használja, mindkét termék működik Android és Apple telefonokkal is, a fülbe illesztendő headsetek tömege is mindkét esetben csupán 3,9 gramm. A GT5 valamivel drágább, a paraméterek alapján ez jobb lehet játékokhoz és a vezeték nélküli tölthetőség szól még mellette, a GT3 viszont a fröccsenő vízzel szembeni ellenállósága miatt lehet érvényes választás. A GT3 24 dollárt kóstál ingyenes kiszállítással, a GT5 pedig 4 dollárral többe kerül, de a postázás ebben az esetben is díjmentes.

A két terméket itt lehet kosára tenni a Tomtop oldalán:

Előzmények

  • Haylou GT3 - egyszerű, átgondolt

    Már bőséges a TWS-választék a 10 ezer forint alatti kategóriában is, felbukkannak ismertebb márkák is adott esetben, most pedig a Xiaomi Basic fülese mellé érkezett egy erős alternatíva.

Hirdetés