A Honor 9 árulkodik a Honor 9-ről

Napokon belül bemutatkozik a Honor 9, Európában pedig a hónap végén, pontosabban június 27-én esedékes a premier, de a kereskedelmi forgalomba szánt csomagolást már most megtekinthetjük. A Weibón közzétett, egyébként portré fotón elvileg a Honor 9 csomagolása látható, ráadásul a forrás szerint a kép pedig a dupla kamerás Honor 9-cel készült. A sarokban fel is tűnik a vízjel.


[+]

A Honor 8 utódja a TENAA adatai szerint Kirin 960-as lapkakészlettel és 6 GB rendszermemóriával várható. A fenti kép alapján, meg eleve sejthető volt, hogy a hátlapi 12 + 20 megapixeles kamerarendszer támogatja a bokeh módot, szelfizni pedig a 8 megapixeles előlapi kamerával tudunk. Sajnos a fotó forrásoldala erősen tömöríti a feltöltött képfájlt, így a minőségről egyelőre nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.

Azóta történt

  • Szétszedték a Honor 9-et

    Néhány nappal a bemutató után máris boncasztalon a Huawei almárkájának új zászlóshajója, amiről így sok érdekesség kiderült.

Előzmények

  • Nem csak a Honor 9 mutatkozik be hétfőn

    A Honor 9 bemutatójával együtt egy új okosórát, vagy karkötőt is bemutat a gyártó, amiről eddig nem sok egyéb derült ki.

  • Két héten belül bemutatkozhat a Honor 9

    A korábbi hírek június végi bemutatóról árulkodtak, egy kiszivárgott sajtómeghívó azonban 12-ei eseményt vetít elő.

  • Már a TENAA is látta a Honor 9-et

    Magasabb lesz elődjénél, frissítik a hardverét, memória-szempontból sem kell majd aggódnunk, és még itthon is felbukkanhat nyár vége előtt: érdemes lesz figyelni rá.

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

Hirdetés