A HTC Ocean és a Vive telefon is lebukott?

Két profinak tűnő, persze nem feltétlen hiteles HTC promó vagy koncepcióvideó is kiszivárgott.

Január 12-én, azaz csütörtökön a HTC megtartja idei első bemutatóját, ahol a tippek szerint a U Ultra és a U Play mobilok is bemutatkoznak. Ezeket már Ocean előtaggal is emlegették korábban, sőt: tavaly egy állítólagos belső használatra szánt videó is kiszivárgott úgyszintén Ocean névvel, a fémházas masina oldalán elhelyezett érintésérzékeléssel, amivel könnyedén, a megjelenítő megérintése nélkül lehet görgetni és opciókat kiválasztani.

 

Nos, Evan Blass most közzétette a fenti reklám-/belső használatra szánt promóvideót, amelyen láthatólag ugyanaz a mobil látható, utcai működés közben. A kis filmecske pofás megoldást demonstrál az alapinformációk és funkciók gyors elérésére kikapcsolt képernyőről, a zsebből előrántva, nem volna ellenünkre egy ilyen funkciócsomagot kipróbálni. Blass szerint ez az Ocean nem az az Ocean, amelyikről csütörtökön lehull a lepel, de a java úgyis csak most jön.

A második videó egy 2017-es HTC előzetesnek tűnik, amely egyértelműen a sokszínűségre és a hátlapi vagy a védőtokok anyagának változatosságára megy rá, amivel a tajvaniak felráznák a piac formai állóvizét. Ez a Moto Makerre emlékeztető játék a textúrákkal és a színekkel még hagyján, a videó végén aztán megjelenik egy HTC Vive logós okostelefon.

Kép a második videóból
Kép a második videóból

Ne feledjük: a Vive virtuális valóság rendszer nem csak jól sikerült, minket is lenyűgözött VR-élményével, persze a platform nem telefonról, hanem számítógépről fut. Ismét megjegyeznénk, hogy nem érdemes az ilyen kiszivárgott anyagokból messzemenő következtetéséket levonni, mindenesetre nem lenne rossz húzás a Vive névre építkezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Hoppá, dupla kijelzővel érkezik a HTC U Ultra?

    A Google Pixelek remek kamerájával és két előlapi megjelenítővel hullhat le holnap a lepel az egyik HTC újdonságról, amit állítólag sikerült lencsevégre kapni.

  • Nem lesz HTC 11

    Legalábbis nem ilyen néven érkezik a HTC 10 tulajdonképpeni folytatása. Erről és a termékpaletta szűkítéséről beszélt a HTC egyik vezetője.

Hirdetés