A „Huawei P9max” is Kirin 950-nel érkezik?

Izgatottan várja a szakma a „Huawei Mate 8november 26-ai premierjét, ahol többek között arra is választ kaphat a mobilvilág, hogy egy piacra szánt készülékben is annyira brillírozik-e a 16 nanométeres csíkszélességgel gyártott Kirin 950-es SoC, mint amelyre a mostanában felbukkant teljesítményteszt eredmények engednek következtetni.

Különleges dobozolást kapott a Huawei P8
A Huawei P8 (fent) és a P8max folytatása is Kirin 950-es SoC-vel érkezhet [+]

Korábban a Huawei NXT-AL10 nevű készülék vagy referenciaeszköz 89 630 pontos AnTuTu eredményéről már beszámoltunk, nem sokkal később aztán felbukkant az AnTuTu weibós oldalán a Huawei P950S is, amely a GizChina szerint a P8max folytatása lehet. A bejegyzés szerint a szóban forgó phablet 1600 x 2560 pixeles és 6,2 hüvelykes képátlóval rendelkezik, ami elsőre elég furcsa, mindenesetre a 73 759-es AnTuTu pontszám jóval közelebb áll a Galaxy S6 edge nálunk fennálló rekordjához (71 040 pont), mint a délelőtti. Ezúttal is meg kell jegyezni, hogy a benchmark eredmények és a mindennapos használat sebessége közé nem lehet egyenlőségjelet tenni, arra viszont sokan kíváncsiak, hogy mi ezeknek a hardvereknek a lehetséges maximuma.

Azóta történt

  • Huawei Y5 - nem nézőpont kérdése

    A kínaiak alsó kategóriás mobilja az árcímkével próbálná feledtetni a kicsit már idejétmúlt kijelzőt és teljesítményt, ám ezt sajnos a konkurensek tudatában egyáltalán nem tudja teljesíteni.

  • Márciusban érkezik a „Huawei P9”?

    Alighanem Kirin 950-nel fog a Huawei P8 és nagy testvére, a P8max folytatása bemutatkozni. A háttérben állítólag saját GPU és tárolóegység tervezésén fáradozik a gyártó.

  • Mobilarena TV: Circus Maximus

    Tablet vagy phablet? Ez az első és talán legfeleslegesebb kérdés a Huawei P8max-ot meglátva, mert akárhogy is nevezzük, egy pöpecül összerakott óriáskészülékről van szó.

Előzmények

Hirdetés