A kamerára fókuszál a OnePlus 5T frissítése

Bár a hivatalos, IP-szabvány szerinti vízállóság továbbra sem adott, kávamentesebb, 18:9-es megjelenítőjével a OnePlus 5T határozottan modernebb telefon szélesebb képernyőkereteivel konzervatívabb utat követő elődjeinél. Nem rossz a kamerás produktum sem, főleg nappal, ám az algoritmus oldaláról ekkor és legfőképpen sötétben fér rá némi tatarozás, lásd példáinkat cikkünkből.

Hiába ugyanis az elvileg ilyen körülményekre szakosodott másodlencse, alig kerül kihasználásra (az utolsó két példa készült vele), és egyik hátlapi szenzor sem produkál kitűnő esti eredményeket. A OnePlus éppen ezért javítócsomagot ígért, ami az Oxygen OS 4.7.4-es OTA frissítéssel meg is érkezett. Persze a következő napok visszajelzései válaszolják majd meg, pontosan mekkora előrelépés történt.


[+]

A minőség mellett a kameraszoftver felülete is apróbb változásokon esett át, emellett optimalizálták a hangminőséget a csatlakoztatott fülesek és hangszórók oldaláról, a rezgő visszajelzést, valamint a WiFi, az ujjlenyomat-olvasó és a GPS működését. Mint mindig, a közzététel folyamatos – a türelmetlenek egy VPN alkalmazással és mondjuk német régióválasztással tudják 5T-jüket rábírni, hogy máris beszerezze legfrissebb rendszerverzióját. Az Android továbbra 7.1.1-es, az Oreo befutására jövő év elejéig várni kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés