A kis herceg a Xiaomi Mi 4c marketingjének középpontjában?

Lin Bin, a Xiaomi elnöke, aki Lei Junnal vezérigazgatóval együtt alapította meg a rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre szert tett kínai céget, szeret saját weibós oldalán érdekes információkat megszellőztetni, nyilván tudatos stratégia részeként.

Lin Bin egyértelművé tette: a Xiaomi Mi 4c USB-C csatlakozóval érkezik
Lin Bin egyértelművé tette: a Xiaomi Mi 4c USB-C csatlakozóval érkezik

Arról már korábban hallani lehetett, hogy szeptember 22-én érkezik a Xiaomi Mi 4c, és a TENAA közbenjárásával az is kiderült, hogy Snapdragon 808-as SoC lapulhat a kijelző alatt, a töltést és az adatátvitelt pedig USB Type-C porttal lehet majd megoldani, amellyel mi például a Nokia N1 kapcsán találkoztunk.

A legfelső, Lin Bin által közölt kép megerősíti az utóbbi híresztelést. Az USB-C előnye a szimmetrikus csatlakozófej, azaz „fejjel lefele” is gond nélkül be lehet dugni, ami nem csak sötétben jön jól, hanem hosszútávon is, ezzel a fejjel ugyanis jóval nehezebb esetleges kárt tenni a telefon portjában. Más kérdés, hogy az ember mostantól vásárolhat USB-C átalakítókat OTG és más microUSB-s eszközei csatlakoztatásához.

Az Mi 4c marketingtémája, úgy tűnik, Antoine de Saint-Exupéry regényének főszereplője, A kis herceg lesz, mint az a szintén Lin Bin által közölt képeken látható. Az egyelőre nem tudni, hogy lesz-e valamilyen konkrét kapcsolat a regénnyel, az mindenesetre már teljesen hivatalos, hogy a Xiaomi Mi 4c szeptember 22-én érkezik, méghozzá öthüvelykes Full HD kijelzővel.

Azóta történt

Előzmények

  • Infrát kaphat a Xiaomi Mi 4c

    A kínai cég szeptember 22-én leplezi le újdonságát, melyben az infra nem csatlakoztatási lehetőségként, hanem biztonsági funkcióként szolgálhat.

  • Újabb kémfotó igazolja a Xiaomi Mi 4c érkezését

    A TENAA által már leleplezett készülék dobozának hátoldaláról láthattunk ezúttal fotót, ami a legfőbb specifikációkat megerősítette a mobillal kapcsolatban.

  • A TENAA árulkodott a Xiaomi Mi 4c-ről

    A kínaiak középkategóriás újdonságát már benchmark tesztnek is alávetették, így szinte biztosra vehető a Snapdragon 808 SoC és az 5 hüvelykes Full HD kijelző.

Hirdetés