A Lenovo dobja a Vibe UI-t

Komoly változásokat eszközöl a Lenovo mostanság. Először a Motorola márkanevet állította vissza a korábbi Lenovo Moto helyett, így a Moto G5 és Moto G5 Plus már Motorola brand alatt került bemutatásra. A két készülék a pontos árazás és az érte járó korrekt teljesítmény és szolgáltatás miatt igen kedvező megítélésben részesült, a ráncfelvarrás pedig már meg is történt a főleg kameraképességekben fejlesztett Moto G5S és Moto G5S Plus formájában.


Lenovo K6 Note

A Motorolák erényeit bővítette, hogy majdnem vegytiszta Android 7.1 rendszerrel érkeztek, amit minimális kényelmi funkciókkal egészített ki a gyártó. Ez, a témázási lehetőség meghagyásával és a Moto menüpontban elérhető extra funkciókkal alapvetően kedvező, és mindenek előtt stabil, megbízható összképet mutatott. Ezt veszi most át a Lenovo is saját márkanév alatt érkező készülékei esetében is.

A Lenovo a tiszta Android mellett döntött, a K8 Note már módosítatlan 7.1.1-es rendszerrel várható.
A Lenovo a tiszta Android mellett döntött, a K8 Note már módosítatlan 7.1.1-es rendszerrel várható. [+]

Anuj Sharma, aki a Lenovo indiai marketingjéért felelős a Gadgets 360-nak beszélt a tervekről. A Lenovo úgy látja, hogy az Android nem örvend mindenhol osztatlan népszerűségnek, Indiában például a gyári megoldás sikeres, míg Kínában a teljesen egyedi felületeket részesítik előnyben. A frissítések tempója viszont mindenhol kulcskérdés a felhasználók megítélése szerint, így a jövőben az aktuálisan legfrissebb, teljesen érintetlen Androiddal dobja piacra a termékeit, mint az ázsiai piacon igen népszerű Lenovo KX Note széria. A Lenovo saját felhasználói felületének, a Vibe Pure UI-nak tehát lőttek. Béke poraira.

Előzmények

Hirdetés