A Lenovo is kavar a piacokkal és nevekkel

A Kínában bemutatott Lenovo K12 Motorola modellként érkezik azokra a piacokra, ahol eddig nem mutatkozott be, mint Moto E7 vagy E7 Plus.

Az is elég követhetetlen, ha +/- egy (jellemzően makró)kamerával, RAM/tárhely variánssal vagy csak simán más néven mutatkozik be ugyanaz a készülék, de a K12 és K12 Pro esetében a Lenovonak még sikerült csavarnia egyet a dolgon. A K12 és a K12 Pro most mutatkozott be Kínában, az ottani K12 pedig egyes piacokon a Motorola Moto E7 Plus. A nemzetközi piacon elérhető Lenovo K12 viszont nem az lesz, aminek látszik.

Lenovo K12 (nemzetközi verzió)
Lenovo K12 (nemzetközi verzió)

Szóval van a Moto E7 és E7 Plus. Aztán most lett a Lenovo K12 és K12 Pro. Előbbi egy átbrandelt Moto E7 Plus, utóbbi egy Moto G9 Power. Eddig világos. Viszont a Lenovo K12 nem csak Kínában lesz elérhető, de ezen a néven (Lenovo K12) más piacokon már csak egy Moto E7-et kapunk a Plus helyett MediaTek Helio G25-ös szettel, 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel. Érdemes alaposan megnézni a specifikációt, mert a kínai K12 és a globál K12 verzió nem ugyanaz.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo néven is bemutattak két Motorolát

    A Lenovo K12 és a K12 Pro valójában két létező Moto termék átcímkézett változata, de az európai piacon valószínűleg inkább az eredeti változattal fogunk találkozni.

  • Bemutatkozott a Moto E7

    Hasonló kaliber, de kissé szerényebb, mint a szeptember óta elérhető Moto E7 Plus. Európában is belépő árszinten nyit.

  • Kicsit drágább lett a Moto E7 Plus

    A várakozásoknak megfelelő specifikációval, de az előzetes várakozásokhoz képest picit drágábban mutatkozott be a Moto E7 Plus.

Hirdetés