Hirdetés

A második adás tartalmából

Az első adásban HTC Tattoo teszt volt, beszélgettünk a mobiltelefonok fotós képességeiről, illetve egy kicsit a Nintendo Wii-ről. Holnapi adásunkban hasonló tematikát követünk, tehát lesz egy bemutató, egy komolykodós rész és némi lazulás a végére.

Tesztalanyunk ezúttal nem más, mint a Palm Pré. Magyarul még teszt sincs róla, úgyhogy az amerikai cég webOS rendszerű készüléke a Térerő műsorában debütál, és jól megmondjuk róla a frankót, mert van miről beszélni. A kivesézgetős téma ezúttal a navigáció lesz, némi technikai rizsa (hogyan működik a GPS) után elszaladunk abba az irányba, hogy mi a PNA, mi a térkép és a szoftver között a hasonlóság, és telefonra mit ajánlunk. Aktuális a téma, nem csupán azért, mert olvasói igényről van szó, hanem a Google bejelentése is okot adhat arra, hogy kissé körüljárjuk.

A végére megint keresünk valami érdekességet a szórakoztató elektronika világából, és továbbra is várjuk a műsoridő alatt (19:00 - 20:00) az SMS üzeneteket a 06-20-9-986-986-ra, a leveleket a terero@radiocafe.hu címre, illetve van már live fórumtémánk is, amely az adás ideje alatt, illetve kicsit még utána is nyitva vagyon, ez itt található.

Találkozunk holnap az éterben, Budapest vételkörzetében a 98.6-on, illetve online!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés