A „Meizu MX5 Pro” is megmutatta magát

Bár a Meizu MX5 bejelentése várat még magára, az elnevezés nem csak az előd típusjelzése alapján borítékolható, egy kiszivárgott készülékvideón az MX5 feliratot konkrétan le lehet olvasni a képernyőről. Az 5,5 hüvelykes, QHD-s MX5 állítólag nem érkezik egyedül, és ha hinni lehet a pletykáknak, a 6 hüvelykes nagy testvér ismét ütősnek ígérkezik.

Ilyen lehet a hathüvelykes Meizu MX5 Pro

Tavaly az MX4 Pro Samsung SoC-vel startolt el (Exynos 5430), idén azonban arról írt az ázsiai sajtó, hogy a Meizu és a MediaTek szorosabbra fűzte szálait, így a következő meizus készülékek rendre a tajvaniak chipsetjeivel kerülhetnek a boltok polcaira, az MX5 pédául a Helio X10-zel. Az MX5 Pro QHD-s megjelenítője alatt a friss pletykák szerint mégis Exynos chipset lapulhat, méghozzá a Galaxy S6 és S6 edge-et meghajtó, 14 nanométeres gyártástechnológiájának köszönhetően jelenleg sebességbajnok 7420-as.

Samsung Exynos 7420-as SoC-t kaphat a Meizu MX5 Pro
[+]

Rendszermemóriából 4 gigabájtot kaphat az MX5 Pro, a hátlapi kamera pedig 20,7 megapixeles lehet, méghozzá 4K videofelvételi lehetőséggel. Az ötödik generációs MX készülékek valamikor júliusban mutatkozhatnak be, legalábbis erre célozgatnak a kémtermésért felelős oldalak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Videón a „Meizu MX5”

    Ismerős küllem, vékony képernyőkeret és friss UI jellemzi a következő Meizu csúcskészüléket, amelyről rövid videoelőzetes készült.

  • Nem készül több Meizu MX4 Pro

    A feltörekvő kínai gyártó Samsung chipsettel felszerelt csúcskészüléke még kapható, ám új szállítmányok nem érkeznek a Meizutól.

  • Kémfotókon a „Meizu MX5”?

    A Meizu újdonsága ujjlenyomat-olvasóval és fémkeretes házzal érkezhet a most közzétett kémfotók alapján.

  • Tényleg ütős lett a Meizu MX4 Pro

    Megérkezett a Meizu abszolút csúcsmodellje, amely a korábban már kiszivárgott specifikációkkal a legnagyobbal ellen kíván harcba szállni.

Hirdetés