Hirdetés

A mesterséges intelligenciáról szól majd az Okostelefon Akadémia

A Telenor évek óta Okostelefon Akadémai néven csinál egy rendezvénysorozatot, ahol az okostelefonokkal kapcsolatos témákat dolgozzák fel állomásról-állomásra. Ez lesz a 14. ilyen esemény, a helyszín az ELTE Gömb Aula, az időpont pedig február 22. 18:00. A 2017-es év első Okostelefon Akadémiáján a téma pedig a mesterséges intelligencia és a digitális tanulás.

Mint minden alkalommal, most is lesz színpadi program, ahol a vendégek a téma szakértőiként osztják meg a közönséggel gondolataikat.

  • Sepp Norbert, az IBM Watson magyarországi nagykövete
  • Szalontay Zoltán, a Telenor vezető üzleti alkalmazás tanácsadója
  • Ádám Péter, a Cellect menedzsere, Alpha 1 programozható robot bemutató
  • Startup eszmecsere: Béres Eszter (Musicating – Telenor Accelerate), Kürti Jerry (Tabello), Várszegi Dávid (Intellisense) és Visy Zoltán (Redmenta) beszélgetése a digitális oktatásról


[+]

Ezen kívül ki lehet próbálni a robotprogramozást, kint lesz a HTC Vive, illetve a Samsung, a Huawei és az LG standjain lehet megnézni a készülékeket. Mivel az MWC február 26-án kezdődik, ezért a legfrissebb újdonságokat nyilván nem fogják premier előtt kitenni a cégek, de a jelenleg elérhető csúcsmodellekből nem lesz hiány. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.

Hirdetés