A mobilfizetés a Redmi Note 8T ütőkártyája

Egy, ám annál fontosabb tulajdonsággal bővült a Redmi Note 8 tudáslistája.

Mozgalmas napok állnak a Xiaomi mögött: tegnap elstartolt a Mi CC9 Pro, amiből mára Mi Note 10 és Note 10 Pro lett a nemzetközi piacokon, illetve befutott a Google-féle Wear OS rendszeren MIUI felületet futtató Mi Watch okosóra. Az utóbbiról még nem tudni, hogy eljut-e hozzánk, új variációt kapott ugyanakkor a már elérhető Redmi Note 8.

Fókuszban a Redmi Note 8T újdonsága
Fókuszban a Redmi Note 8T újdonsága (forrás: GSM Arena) [+]

Ám nézzük, ami eddig is megvolt, és maradt a tudáslistán: 6,3"-es IPS panel FHD+ felbontáson, 13 megapixeles kameracseppel. 48 megapixeles főkamera, 8 megapixeles ultraszéles modul, 2-2 megapixeles makró- és mélységérzékelős lencse. 4000 mAh-s telep, nyolcmagos Snapdragon 665 SoC és Adreno 610 GPU.

A színvariációk
A színvariációk (forrás: GSM Arena) [+]

A változást a beépített NFC chip jelenti, amivel megfelelő mobilfizetési szolgáltatás esetében opció a telefonnal való fizetés, kompatibilis termináloknál. Szerencsére a jack kimenetről nem kell lemondani, a dobozolt 18 wattos gyorstöltővel pedig nem is kell sokat kábelen csüngeni. A kontinentális piacon 180 (3/32), 200 (4/64) és 250 eurós árakkal kell számolni (4/128 GB), amihez majd hozzáírjuk a forintosítottakat, amennyiben a szükséges információhoz hozzájutunk.

A Redmi Note 8 Pro tesztasztalunkon
A Redmi Note 8 Pro tesztasztalunkon [+]

Semmiképpen ne keverjük össze a Note 8T-t a Note 8 Próval: a teszt alatt álló ketyere szélsebes Helio G90T SoC-vel, 6/128 GB-os kiszereléssel és 4500 mAh-val futja éppen kötelező köreinket, és itthon 85 ezer forintba kerül, ami alapján nyugodtan olcsóbban várhatjuk a most bejelentett variánst.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés