A Moto X Force is jelez: megérkezett az Android 7.0

ShatterShield fantázianévre keresztelte akkor még a Motorola azt a többrétegű képernyő(védő) megoldást, amely a Moto X Force előlapján remekül állta az ütődéseket és vétlen (vagy szándékos) baleseteket. A hátulütője a plasztik védelemnek a hagyományos edzett üveggel szemben ugyanakkor a könnyebb karcolódás, úgyhogy a Motorola sem tudta megoldani, hogy egyszerre bírja az előlap a kétféle gyűrődést.

Nem az apró kezű felhasználóknak készült
Android 5.1.1-gyel startolt el, de már 7.0-t futtat a Moto X Force [+]

A QHD-s, Snapdragon 810-es csúcsmobil annak idején még 5.1.1-es Androiddal startolt el, majd megkapta a 6.0 Marshmallow frissítést, most pedig a 7.0 Nougat csomag érkezett meg a 3760 milliamperórás telepet rejtő mobilra. Ha nem is ez volt a leggyorsabban befutó motós frissítés, mindenképpen jó hír, hogy az 5,4 hüvelykes AMOLED kijelzőn immáron elérhető a natív osztott képernyős mód vagy éppen az újfajta értesítések. Mint mindig, az update közzététele nem egyszerre, hanem folyamatosan, egyre több készülékre történik.

Előzmények

  • A Moto Z Play frissítése is szünetel

    Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Motorola Moto X Force - droid, amit kereshetsz

    Az amerikaiak csúcsmodellje felső kategóriás felszereltséggel és törhetetlen kijelzővel hívja fel magára a figyelmet, a 21 megapixeles kamera nem rossz, a rendszer friss és gyors.

  • Mobilarena TV - Erős Pista

    A Motorola betörhetetlen kijelzős okostelefonja az ünnepek előtti utolsó Mobilarena TV főszereplője. A Moto X Force ízig-vérig csúcskategóriás készülék lett.

Hirdetés