A Narzo 20 átcsomagolt változata lett a Realme 7i

Európában jóval megszokottabb neve lett az új típusnak, az árazása pedig kifejezetten kedvezőnek látszik.

Az indiai piacon már tavaly szeptemberben elindult a Realme 20-as Narzo szériája, Európában azonban most indították csak útnak a Realme 7i-t, ami a sima Narzo 20 itteni megfelelője. Ezzel a Realme 7-széria négytagúra bővült, a Realme 7, a Realme 7 5G és a Realme 7 Pro után.

Balra a Realme 7i, jobbra a Narzo 20. Nem nagyon kell különbséget keresniBalra a Realme 7i, jobbra a Narzo 20. Nem nagyon kell különbséget keresni Balra a Realme 7i, jobbra a Narzo 20. Nem nagyon kell különbséget keresni [+]

Az európai újdonság 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőt kapott, hardveres erejéről a MediaTek Helio G85 rendszerchip gondoskodik. Hátlapján 48 megapixeles főkamera, 8 megapixeles ultraszéles egység és egy 2 megapixeles makró rendszer található, elején 8 megapixeles szelfikamera néz vissza a csepp alakú szenzorszigetből. Szoftveres oldalon az Android 10-re épülő Realme UI fut rajta, Glory Silver (ezüst) és Victory Blue (világoskék) opció jut a vásárlóknak.

Ugyanez szürkében
Ugyanez szürkében [+]

159 eurós ára a 4/64 GB-os változatra vonatkozik, remélhetőleg az itthoni adóterhek mellett sem lesz sokkal drágább az említett, 57 ezer forintnak megfelelő összegnél.

Előzmények

  • Realme 7 Pro - gyorsétterem, menüvel

    5G nélkül, de korrekt hardverrel és sok apró extrával lépett piacra nálunk is a Realme 7 Pro, a kérdés csak az, hogy meg lehet-e győzni a vásárlókat, hogy egy itthon ismeretlen márkájú termékre voksoljanak.

  • Realme 7 - egy lépés vissza

    Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.

  • Megérkeztek az új Narzo modellek is

    A Realme almárkájának új szériája ezúttal csak részben épül a Realme 7-es sorozatra.

Hirdetés