Hirdetés

A negyedik adás, illetve a harmadik utólag

Múlt héten az okostelefonokról, mobil operációs rendszerekről volt szó, mi nagyon csapongónak éreztük, de mások szerint érető volt, s ez a lényeg. Kicsit rohanós volt a péntekünk, ezért nem volt beharangozó, de a fórum a szokásos szinten pörgött, úgyhogy a jelek szerint vannak törzshallgatók, már ha ez a fogalom létezik.

Most pénteken újra olyan telefon lesz a mikrofonok előtt az asztalon, amit itthon még nemigen tesztelt senki, ez pedig a múlt héten már beharangozott Motorola DROID, amivel a gyártó jó eséllyel újra visszatér a komolyan vehető mobilos cégek közé. A készüléken kézen-közön szereztük be spéci forrásból, csak itt, csak most, csak Nektek, csak Norris.

A beszélgetős témát az ütésálló (vízálló, porálló) telefonoknak szenteljük, ezen a területen mostanság megint van egy sereg szereplő, elmondjuk majd, hogy a katonai szabványok mit jelentenek, kicsit fikázzuk a kamu-strapafonokat, visszatekintünk a hőskorra (Ericcson R250 és a többiek), beviszem magammal ereklyeként őrzött, bontatlan, 0 perces, fóliás, dobozos Siemens M35-ömet, nosztalgiázunk és megnézzük, hogy mit lehet még kihozni ebből az irányzatból.

A Bocha rajongók nyilván szomorúak lesznek, mert a helyettes főszerkesztő úr jól megérdemelt nyári szabadságát tölti belga sörök környezetében, ezért Pheke kollegával ketten próbáljuk elvinni az adást a hátunkon, ami valószínűleg azzal jár, hogy kevésbé fogunk lemenni a mélyvízbe, viszont sztorizás több lesz.

A műsor a szokásos helyen és időben kerül celebrálásra: péntek 19:00 - 20:00, Rádió Café, 98.6 Budapest vételkörzetében, illetve online a világ minden zugában, ahol van internet. Megtisztelő hallgatásotokra továbbra is számítunk, jöhetnek az SMS-ek, az elektronikus levelek és természetesen megint megnyílik a live fórumtéma is.

Stay tuned!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés