A negyedik negyedévet is profittal zárta a HTC

A HTC is közzétette 2014 utolsó három hónapjára vonatkozó pénzügyi adatait, és ismét van ok a tajvani gyártónál az örömre: az aggasztó 2013-as esztendő után a tavalyi utolsó negyedév sorozatban a harmadik olyan volt, amelyben pozitívra jött ki a mérleg. Az október elejétől december végéig tartó periódusban a HTC 1,524 milliárd dollár összbevételt termelt, 223 millióval többet, mint a Q3 során, és a kiadások után 16 millió dollár nettó nyereség maradt a kasszában.

A HTC Desire Eye kezelőbillentyűit nehéz lenyomni
A HTC Desire Eye lehetett az egyik olyan mobileszköz, ami hozzájárult a HTC negyedéves sikeréhez

"A HTC sorozatban a harmadik nyereséges negyedévvel zárta le a 2014-es esztendőt, és jó helyzetben vagyunk, hogy az elkövetkező évben erre a stabil platformra építkezzünk, komoly célokkal és elvárásokkal" - mondta Peter Chou, a tajvani gyártó vezérigazgatója a sajtóközleményben. "A jó gazdasági teljesítmény mögött az egyes piacokon megfelelően kiválasztott és beárazott termékek kombinációja áll, amivel az adott régiók igényeinek igyekeztünk megfelelni." A siker egyik kulcsa például a két nagy felbontású kamerával ellátott Desire Eye lehetett, de igazán nagyot még csak most készül a HTC szólni, hiszen a pletykák szerint a március 1-jei MWC-s bemutatón érkezik a One M9 csúcstelefon.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés