A Galaxy Note 4-gyel venne ismét lendületet a Samsung

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Samsung második negyedéves pénzügyi eredményei elmaradtak a várakozásoktól, aminek a Galaxy S5 iránt mutatott alacsonyabb érdeklődés lehet az egyik oka, de az alsóbb szegmensekben is sokkal erősebb manapság a konkurenciaharc, mint korábban. A Samsung éppen ezért nagyot kíván szólni a következő Note phablettel, amely vélhetően a szeptemberi IFA-n kerülhet bejelentésre, és a pletykák szerint számos újdonsággal próbálja majd a figyelmet felkelteni.

A koreai ET News például úgy tudja, hogy a hivatalosan még nem létező Note 4 fémházzal és hajlított kijelzővel érkezhet, a hátlapi kamera pedig optikai képstabilizátort kaphat, ugyanis a Samsungnak négy olyan partnere is van, amelyek elég ilyen finommechanikai elemet képesek gyártani a start idejéig. Lehetséges egyébként, hogy nem mindegyik Note 4 modell fog fémkeretes kivitellel és flexibilis megjelenítővel bírni, mindenesetre a kémhírek szerint az összes verzió új dizájnt fog kapni, ami sok olvasónk szerint időszerű változtatás.

Retinaalapú biztonsági megoldást sejtet a Samsung tweetje

Nem csak a fentiek lehetnek a következő Note újításai, a minap a Samsung ultrahangos bevitelt mutatott be a szabadalmi hivataloknak, de egy retinaszkenneres megoldásról is kiderült némi információ, bár nincs arra garancia, hogy bármelyik technológia be is kerül a következő phabletbe. Annyi mindenesetre valószínűsíthető, hogy a készülék QHD felbontású megjelenítővel, valamint Snapdragon 805-ös SoC-vel vagy nyolcmagos Exynos 5433-es chipsettel érkezhet, régiótól függően. Mivel az IFA-n mi is képviselni fogjuk magunkat, ha a készülék ott kerül leleplezésre, olvasóink első kézből értesülhetnek a készülék minden apró tulajdonságáról.

Azóta történt

Hirdetés