A Note 7 akár ilyen lapos is lehetett volna

Az új Galaxy phablet szinte biztosan ívelt kijelzővel kerül piacra, de volt lapos megjelenítős prototípusa is. Az íriszfelismerő is kiszivárgott.

Mostanság nem telhet el nap Galaxy Note 7 hír nélkül, a közelgő megjelenés előtt ugyanis minden kémanyag szivárogtató igyekszik a felgyülemlett anyagait kiszivárogtatni.

Lapos kijelzős Galaxy Note 7 valószínűleg soha nem kerül forgalomba Lapos kijelzős Galaxy Note 7 valószínűleg soha nem kerül forgalomba
Lapos kijelzős Galaxy Note 7 valószínűleg soha nem kerül forgalomba [+]

Így aztán kémfotók és mozgóképek is folyamatosan napvilágra kerülnek, most például a Note 7 lapos képernyős prototípusa bukkant fel az interneten, amelyet éppúgy elkaszáltak, mint a Note 6 nevet.

Ez már a piacra szánt phablet prototípusa lehet
Ez már a piacra szánt phablet prototípusa lehet [+]

A korábban kiszivárgott fotókkal ellentétben ez a variáns tényleg lapos kijelzővel rendelkezik, a végleges ugyanakkor 99%, hogy edge megjelenítővel kerül piacra. Ennek a prototípusát is lencsevégre kapták.

Végül pedig az előlapi íriszleolvasó rendszer is lebukott, bár a rövid videó csak pillanatokat mutat meg a működéséből. Az augusztus 2-ai bemutatón minden részletesen kiderül.

Előzmények

Hirdetés