A Philips 766 még az idén megjelenik

A felsőkategóriás szót leginkább arra érthetjük, hogy már megint egy majdnem tökéletes mobil született. (Feltéve ha létezik ilyen.) Szóval a Philips még 2006-ban piacra dobja a legújabb szétnyithatós eszközét. Sajnos ez esetben sem egy okostelefonról van szó, azonban már érintőképernyőt kapott, ami természetesen támogatja a kézírás funkciót is. A Philips 766 megjelenésében erősen emlékeztet a Nokia 6170-re, így inkább a konzervatív formákat kedvelő vásárlók számára jelentjet alternatívát. Maga a kijelző sajnos csak 128 x 160 pixel méretet kapott, de legalább 18 bites, azaz 262 144 színárnyalatban pompázhat. Szomorú, de a külső kijelző csak fekete-fehér.


Forrás: www.slashphone.com


A három sávos készüléknek (900/1800/1900) másik óriási hátránya az 1.3 megapixeles kamerához társított háttértár. Tehát hiába képes közép szintűfotókat készíteni, vagy akár videókat is, ha a 11 MB belső memóriát nem bővíthetjük. Míg az adatátvitel sem teljesen kiforrott. Egyedül csak az MMS és az USB port áll rendelkezésünkre, mivel a Bluetooth és az IrDa kapcsolat támogatása is kimaradt.

A nem éppen pehelysúlyú készülék (102 gramm ) fizikai dimenziói 101 x 43 x 22 milliméter. A megjelenési időről, és a leendő árról semmi biztosat nem tudunk, egyedül annyit, hogy a kínai változatba kétféle angol szótárat építettek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés