A Phone (1) is jelentkezik az Android 14 bétára

Az elkövetkező hetekben a Nothing telefonjával is ki lehet majd próbálni az Android 14 Beta 1-et.

Megerősítette a Nothing, hogy telefonjuk egyike lesz azoknak a készülékeknek, melyek a Pixel mobilok után megkapják az Android 14-es első béta szoftvert. Várhatóan a május 10-i Google I/O konferenciáig több partner is jelez majd hasonló ügyben, illetve várhatóan a nem Google tervezte hardverekre elérhető első bétával egyidőben a Pixel mobilok már a publikus Android 14 újabb bétáját fogják támogatni.

A Nothing több helyről is kapott kritikát azért, amiért egy telefonjukra hat hónappal a Pixelek után érkezett meg a stabil Android 13-as rendszer, vélhetően ez is közrejátszik abban, hogy a 14-es verzióval komolyabban foglalkoznak. Illetve idén várható a Phone (2) piacra kerülése, melyet vélhetően már 14-es rendszerrel terveznek elindítani, bár egyelőre erről a készülékről alig tudni valamit azon kívül, hogy a középkategória fölé szánják pozicionálni.


Az új Android rendszer útja [+]

Arról egyelőre nem osztott meg a Nothing információkat, hogy a Phone (1) tulajdonosok pontosan mikortól iratkozhatnak fel a 14-es rendszer bétaprogramjára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés