A Realme is 125 wattos töltéssel készül

Tegnap 121 wattra céloztak, ma 125-re, és megvan a startdátum is: ezen a héten fut be a Realme Ultra Fast Charge technológiája.

Nem egyszer hasonlított egymásra több Oppo, Vivo és OnePlus telefon, ami nem csoda, mert a BBK Electronics kínai óriásvállalat szárnyai alatt alighanem az erőforrásokon és gyártósorokon is osztozkodnak. Igaz ez a gyorstöltésre is, melyben az Oppo VOOC jelölte ki a csapásirányt, majd a OnePlus is bevetette a saját brandes kábelt és adaptert, Realme X2 Pro 50 wattos apatere tavaly pedig 32 perc alatt töltötte csurig a telefont, szóval ők sem maradnak ki a jóból.

Csütörtökön mutatkozik be az új Realme Ultra Fast Charge technológia
Csütörtökön mutatkozik be az új Realme Ultra Fast Charge technológia (forrás: Realme) [+]

Ezen a héten több BBK-s márka is szintet lép: tegnap az iQOO rukkolt elő 120 wattos, 15 perces megoldással, holnapra az Oppo ígéri 125 wattos technológiájának leleplezését, friss előzetesben a Realme pedig csütörtököt mondott. Mármint szó szerint: 16-án érkezik Ultra Fast Charge generációváltásuk, és mivel a Realme kínai alelnöke az egyik közösségi bejegyzéshez az 1111101 bináris kódot társította, amely 125-nek felel meg a tízes számrendszerben, alighanem a teljesítmény is megvan. Igaz: tegnap még 121 wattra céloznak, ám aligha fogja a különbséget a vásárló a gyakorlatban észrevenni – persze jó kérdés, hogy egyáltalán mikor juthat efféle szupertöltővel szerelt telefonhoz.

Előzmények

Hirdetés