A „Redmi Note 2” is dobozával együtt pózolt a kamerának

A Note szérianevet a Samsung után igen sokan használják Kínában szabadon, hiszen akad ilyen előtagú Lenovo, Meizu és Xiaomi készülék is, és ezek közül a Redmi Note volt talán a legnépszerűbb, így nem véletlen, hogy sokan várják a másfél évvel ezelőtt elstartolt phablet folytatását. Idő közben a Meizu az m1 és m2 note-tal igen erőset alkotott a középkategóriában, ezért a Xiaominak ütős választ kell adnia, ami egy weibós forrás szerint nem is marad el. @Kjumától képek is érkeztek.

Ilyen lesz a bejelentés előtt álló Xiaomi Redmi Note 2? Ilyen lesz a bejelentés előtt álló Xiaomi Redmi Note 2?
Ilyen lesz a bejelentés előtt álló Xiaomi Redmi Note 2? [+]

A képek tanúsága szerint valóban a Redmi Note 2 lehet a kémfotókon, és @KJuma a specifikációkról is beszámolt. A képernyőképen látható 2 gigahertz állítása szerint a mellékelt MediaTek Helio X10 processzorának felső órajele, a pedig egyértelműen leolvasható, hogy a szóban forgó eszköz Android 5.0.2 Lollipop rendszert és MIUI felület futtat 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló társaságában. A készülék a weibós forrás szerint 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítővel érkezik, méghozzá a fent látható csomagolással. A Redmi Note 2 előlapjára 5, hátlapjára pedig 13 megapixeles kamera kerülhet, és ezúttal sem kell csillagászati összegre számítani a végfelhasználói ár tekintetében.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés