Hirdetés

A Samsung Galaxy J5 2017-es verziója is felbukkant

A Samsung Galaxy J szériájának harmadik évada közeledik a bemutatáshoz, a J3 (2017)-ről már kerültek elő információk például a TENAA adatbázisából, listázásra került az indiai importnyilvántartásban, valamint tavaly szintén megjárta a Geekbench tesztprogramját. Ezúttal a J5 (2017)-ről tudtunk meg annál egy kicsit többet, hogy a WiFi Alliance hitelesítését 802.11a/b/g/n és ac szabványra is megkapta. Akkor még Android 6.0-s rendszert regisztráltak, a Geekbench azonban most mást mond.


[+]

A Galaxy J5 (2016) utódja úgy tűnik, házi lapkakészletet kap, valószínűleg az Exynos 7870-es formájában, amihez ismét 2 GB rendszermemóriát mellékeltek. Az újdonság abban áll, hogy a mostani eredmények már 7.0-s rendszert mutatnak. Megegyezően a GFX Bench adataival, ahonnan az is kiderül, hogy mindkét kamera 12 megapixellel dolgozik majd.


(forrás: GFX Bench) [+]

A HD felbontású kijelző mérete viszont érdekes, a  táblázat szerint 4,8 hüvelykes panellel szerelik az újdonságot, ami az elődmodell 5,2 hüvelykes kijelzőjének ismeretében erősen kérdéses. Főleg annak fényében, hogy a legkisebb modell is 5 hüvelykes volt. A J sorozat idei tagjainak elérhetőségét és árazását egyelőre nem tudni, mindenesetre valamikor még tavasszal számítunk rá az eddigi gyakorlat alapján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés