A Samsung Gear lesz a főszerepben Berlinben

A Samsung előzeteséből azért nem feltétlenül jöttünk volna rá, hogy mire utalgatnak. Az egymásba fonódó vonalakból a napon kívül esetleg még egy hegyet lehet kivenni, ha nagyon lazítunk, de a poszt szöveges része nélkül csak annyi lett volna biztos, hogy holnap este fogjuk megtudni, hogy mi az új általános. Vagy normális. A szlogen ugyanis a Your new normal, jelentsen ez bármit is. A Mi újság az új horhdató okoseszközökkel azért lényegesen konkrétabb.

És valóban, mi újság? Eddig két opció szivárgott ki a szoftveres újításokon kívül, amelyek nyilvánvalóan új eszközt is feltételeznek, tekintve, hogy eddig egyik Samsung Gear eszközben sem volt ajánlott például úszni. Szóba került a Gear Fit2 Pro variánsa mint potenciális újdonság, illetve több engedélyt is kapott egy kerek profilú, határozottan óra szerű készülék, amely a Gear Sport lehet. Az esemény holnap este 6 órakor kezdődik, az élő közvetítéshez eddig ezt a linket mellékelték.

Azóta történt

Előzmények

  • A Samsung Gear Sport lehet az új eszköz

    A Gear Fit2 Prón kívül elvileg még egy hordható okoseszközzel is készül a gyártó, amelynek bemutatója Berlinben várható.

  • Kiszivárgott a Gear Fit2 Pro

    Komolyabb vízálló minősítés és megnövekedett kijelző jellemezheti az új Samsung aktivitáskövetőt. A hibrid okos sportóráról is hallani pletykákat.

  • Okoskarkötő-órán dolgozik a Samsung?

    Már, ha egyáltalán van ilyen szó, de úgy tűnik az újdonság a Gear S3 és Gear Fit 2 ötvözete lesz.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés