Hirdetés

A Samsung is belépett az Android Enterprise programba

Egyelőre csak néhány, Android 11-et futtató eszköz kapta meg a Google jóváhagyását, de a vállalati felhasználók már Samsung eszközöket is választhatnak a Google ajánlásával.

Nem mintha a legtöbb Samsung eszköz eddig ne felelt volna meg a hardveres kritériumoknak, az Android Enterprise Recommended plecsnihez több kell 2 GB rendszermemóriánál, 32 GB belső tárhelynél, minimum 1,4 GHz-es processzornál és több, mint 8 óra aktív akkumulátorhasználatnál. És most nem a legkevesebb 10 megapixeles főkamerára és 2 megapixeles szelfiegységre gondolunk.


[+]

Minimum egy további Android főverzió biztosítása is szükséges, ami a Samsung esetében az új policy alapján mindenképpen adott, tekintve, hogy a Galaxy Note20 bemutatójával együtt vállalt 3 éves terméktámogatás és minimum két Android főverzió a régebbi csúcsmodellekre és az A széria egyes készülékeire is kiterjed.

Samsung Galaxy Note20 széria
Samsung Galaxy Note20 széria [+]

A vállalati felhasználók (egyelőre) az Android 11-et futtató Galaxy S20 sorozat, a Note20 széria, a Tab S7 és Tab S7+, illetve az Xcover Pro esetében választhatnak a Google Zero-touch Enrollment szolgáltatása és a Samsung saját Knox Mobile Enrollment opciója között, ami lehetővé teszi a készülékek távoli, tömeges konfigurációját a vállalat rendszerszintű követelményeinek és a belső protokolloknak megfelelően.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény

    Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.

  • Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk

    Valamelyest olcsóbb az Ultránál, de sok kompromisszummal is jár a normál változat – 60 Hz-es kijelzővel, 4G-vel, műanyag hátlappal ennek nem ezen az árszinten lenne a helye.

  • Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele

    Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.

Hirdetés