A Sony aktív zajszűrését adja a Meizu

A vezeték nélküli HD60 fejhallgató aktív zajszűrését a technológia egyik nagyjától licencelik, és első hallásra komoly kompromisszum nélkül találtak hozzá egy kellemes árat.

Nem csak az új csúcsmobill-duót mutatta be a Meizu, érkezett mellé egy friss fejhallgató is, HD60 néven. Az over-ear kialakítású, Bluetooth-kapcsolattal vagy jacken keresztül analóg módon is hajtható eszköz legfőbb előnye a Hi-Res certifikációban, illetve a Sony-féle CDX3775 hallgatói zajszűrésben rejlik.

[+]

A Sony megoldása mellett a Qualcomm-féle zajszűrés működik a hívásoknál, és van Ambient mód is, ami a zaj kizárása helyett annak beengedésével operál, amikor szükségünk van a külső környezet figyelésére, vagy csak simán nem akarunk üvölteni a telefonba.


[+]

A Bluetooth 5.0-kapcsolaton keresztül a megfelelő mobilokkal aptX kodeken kommunikál, pántja (mű)bőr borítással ad esztétikai és kényelmi élményt. Az 500 mAh kapacitású akkumulátor állítólag 25 órányi zenehallgatást tesz lehetővé egyhuzamban, ha lemerült, USB-C csatlakozón keresztül tölthető.


[+]

A készülék mától már elérhető Kínában körülbelül 50 ezer forintnyi jüanért, nemzetközi áráról még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

Hirdetés