A specifikációt tekintve nem lesz olyan nagyon izgalmas a Nothing Phone (2)

A legfrissebb információk szerint sztenderd felső kategóriás eszközre számíthatunk, a dizájn viszont továbbra is egyedinek ígérkezik.

A Nothing Phone (1)-gyel ellentétben a második generációt magasabbra pozicionálná a gyártó, az árelőnyt viszont igyekeznek fenntartani a konkurenciával szemben, amit valószínűleg a Snapdragon 8+ Gen 1-es szett tesz majd lehetővé. A legfrissebb információk szerint a Phone (2) sztenderd felső kategóriás specifikációval várható, amit a különleges, áttetsző kialakítás és Glyph interfész tesz majd egyedivé, ahogy azt a hivatalos előzetes alapján készült renderek is megerősítik.

A készülék elvileg 6,65 hüvelykes AMOLED panelt kap intergált ujjlenyomat-olvasóval, 120 Hz-es képfrissítéssel és FHD+ felbontással. A szett mellett LPDDR5 RAM és UFS 3.1-es belső tárhely dolgozik majd; az 50 megapixeles főkamerát optikailag stabilizálják; lesz vezetékmentes töltés és sztereó hangszórópár, mindezt pedig a műholdas kommunikáció lehetősége koronázza meg. A pérmium kialakítás Gorilla Galss burkolatban és alumínium keretben nyilvánul majd meg többfunkciós LED dekorációval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés