A T-Mobile nyári zenei ajánlata

Júniusban és júliusban két világsztár érkezik a fővárosba és vonzó zenei programok követik egymást. A legkülönbözőbb zenei műfajok és irányzatok képviselői egyaránt megtalálhatják a számukra leginkább érdekes programot és az ingyenes Kapcsolat koncertre százezreket vár a főszervező mobilcég.

A zenei programok sorának első állomásaként június 2-án a T-Mobile támogatásával a budapesti Petőfi Csarnok ad helyet az Electronic Beats fesztiválnak amelyen a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai.

Ezt követően június 18-án a T-Mobile Kapcsolat koncerten több neves előzenekart követően a felvonulási téren Pink lép színpadra. Az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő, Közép-Európa legnagyobb ingyenes zenei rendezvényére várhatóan ebben az évben is akár több százezren vehetnek részt.

Július 19-én a világsztár Robbie Williams koncertjére kerül sor a Puskás Ferenc stadionban. A rekordnak számító 15 Brit Award díj birtokosa “2003 World Music Awards” szavazatai alapján elnyerte a legjobb brit pop/rock előadónak járó ‘Best British Pop/Rock Male Artist’ címet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés