A TENAA-nál járt a Honor 7X

A Honor 7X néhány napon belül bemutatkozik, a kínai sajtómeghívók már korábban megjelentek ezzel kapcsolatban. Ahogy az nem ritkán lenni szokott, a kínai hírközlési hatóságnál felbukkant az eszköz, így nem csak félhivatalos információkat, hanem képeket és konkrétumokat is láthatunk a hathüvelykes óriásmobilról. A kütyü 2160 x 1080 pixeles kijelzőt kap, Android Nougat-alapokra épülő EMUI-t futtat, és új rendszerchipre, a Kirin 659-re épül, akár 4/64 GB-os memóriaopcióval. A legújabb trendek közül a 18:9-es kijelzőt és a dupla hátlapi kamerát kapja meg, miközben árazása várhatóan barátságos marad.

18:9-es képarány, dupla hátlapi kamera és kedvező ár
18:9-es képarány, dupla hátlapi kamera és kedvező ár: hatékonynak tűnik a recept [+]

Szinte biztos, hogy nem a Huawei P9 óta ismert színes + mono megoldást kapja, hanem egy egyszerű, 2 megapixeles segédszenzor segíti ki a 16 megapixeles főkamera munkáját. A 3240 mAh kapacitású akkumulátor gyorstöltési opciójáról egyelőre nem lehet olvasni. A Honor 7X kezdőárát Kínában 72 000 forintnak megfelelő összeg köré várhatjuk, de a 4/64-es, drágább modell sem lesz több 84 000 forintnyi jüannál. Az előd nálunk sem nyitott jelentősen drágábban, így reméljük, hogy itthon is kedvező árral hódíthat a legújabb Honor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • A Honor 7X is októberben jön

    Rengeteg bejelentés történik meg a következő hónapban, a Honor-paletta is frissül egy középkategóriás géppel.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés