A TENAA-nál járt a Samsung „Galaxy J3"

Már lassan egy hónap is eltelt azóta, hogy a GFXBench adatbázisának köszönhetően „lebukott" a Samsung Galaxy J3, de még mindig nem mutatkozott be hivatalosan a kütyü. Azóta már megjárta az FCC és a 3C műhelyeit is a mobil, de legutóbb a kínai hírközlési hatóságnál, a TENAA-nál járt. A fotókon lévő készüléket gyakorlatilag összetéveszthetnénk egy Galaxy J2-vel, de a beltartalom kicsit más, mint az előd esetén.

A TENAA-nál járt a Samsung „Galaxy J3
[+]

A műanyagnak látszó burkolat alatt 64-bites Qualcomm Snapdragon 410 rendszerchip lakozhat négymagos, 1,2 GHz-es Cortex-A53 processzorral, Adreno 306 grafikus gyorsítóval, 1 gigabájtnyi RAM-mal és 8 gigabájtos belső tárolóegységgel. Az előlapon lévő öthüvelykes kijelző állítólag 720 x 1280 pixel felbontású és OLED technológiájú. A 142,2 x 71,6 x 7,9 milliméteres dimenziókkal rendelkező eszköz 140 grammot nyom és Android 5.1.1-es rendszerrel érkezik. Előlapjára 5, hátlapjára 8 megapixeles kamera kerülhet, a fedlap alatt pedig egy 2600 mAh kapacitású akkumulátor lapulhat. A készülék ára és a debütálás pontos időpontja még ismeretlen.

Előzmények

  • Lebukott a Samsung Galaxy J3?

    A dél-koreai cégnél egyre több taggal bővítik a J-sorozatot, a hamarosan napvilágot látó J3-ról most a GFXBench adatbázisa árulkodott.

Hirdetés